Klantenservice

Terug naar Klantenservice

Afhalen

U kunt uw bestelling bij u thuis laten bezorgen maar ook bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt zodat u hem daar zelf kunt afhalen op het moment dat het u uitkomt.

Naast de verschillende webwinkels hebben wij ook een fysieke winkel in Bilthoven en een fysieke winkel in Boxtel waar u uw pakketje kunt laten afleveren. In deze winkels vindt u een kleine selectie uit ons totale assortiment. Helaas kunnen wij lang niet alle producten uit de webshop presenteren in de winkel. Indien een product in de winkel aanwezig is staat dat bij het product op de site aangegeven onder 'winkelvoorraad'. Uiteraard kunt u de producten die in de winkel aanwezig zijn daar ook komen afhalen.

Ons magazijn staat in Boxtel. Dit magazijn is er volledig op ingericht om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij u thuis te bezorgen. Hierdoor is dit magazijn er niet op ingericht om klanten te ontvangen en is het dus niet mogelijk om uw bestelling daar zelf af te halen. Wel kunt u uw bestelling bij onze fysieke winkel in Boxtel laten bezorgen, waar u deze af kunt halen zodra u de melding heeft gekregen dat uw bestelling voor u klaarligt.